18.1 C
Sibiu
marți, 02 iulie, 2024

Adrian Bibu, candidat PNL la Primăria Sibiu a votat pentru „viitorul Sibiului”

Știri din Județ

Candidatul PNL pentru funcţia de primar al Sibiului, Adrian Bibu – lider al organizaţiei municipale liberale, a declarat duminică dimineaţa, la ieşirea de la urne, că a votat pentru „viitorul Sibiului” şi i-a îndemnat pe sibieni să iasă la vot.


„Azi avem de ales între trecut şi viitor. Eu am votat pentru viitorul Sibiului. Am votat pentru o nouă viziune, pentru o nouă dinamică şi pentru un primar cu putere de muncă. Îi invit pe toţi sibienii să iasă la vot în număr cât mai mare, pentru că numai numai aşa putem avea o democraţie puternică. La europarlamentare am votat pentru o Europă stabilă, pentru o Europă cu parlamentari de bun simţ, iar la Consiliul Judeţean am votat pentru continuitate”, a spus Adrian Bibu.

Publicitate

Acesta ocupă şi funcţia de administrator public al Consiliului Judeţean.

Nouă candidaţi luptă duminică pentru funcţia de primar al municipiului Sibiu, unde este cea mai mare concurenţă pentru un post de primar din judeţ. Pentru Primăria Sibiu candidează primarul în funcţie, Astrid Fodor (Forumul Democrat al Germanilor din România – FDGR), Ciprian Faraon (Partidul Umanist Social Democrat); lidera judeţeană a USR Sibiu, Ruxandra Cibu Deaconu (Alianţa Dreapta Unită); administratorul public al Consiliului Judeţean, liderul municipal al PNL Sibiu, Adrian Bibu; preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Patrioţilor, Cristian Marinescu; Ioan Ştefan Zară (Partidul Ecologist Român), liderul municipal al PSD Sibiu, Gheorghe Giubega, liderul judeţean al AUR Sibiu, deputatul Sebastian Suciu şi independentul Lucian Găvozdea.

Sursa info: Agerpres

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Incendiu la un container locuit din Mediaș