26.2 C
Sibiu
duminică, 30 iunie, 2024

Daniela Cîmpean, candidat al PNL pentru cel de al treilea mandat la şefia CJ a votat pentru un judeţ care să fie ”o casă primitoare”

Știri din Județ

Preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean, candidat al PNL pentru cel de al treilea mandat la şefia CJ, a declarat duminică, la ieşirea de la urne, că a votat pentru un judeţ care să fie ”o casă primitoare” pentru toţi cei care vor să trăiască aici.


„Astăzi este o zi importantă pentru judeţul Sibiu şi pentru România. Am venit cu încredere la vot şi am votat pentru un judeţ care să fie o casă primitoare pentru toţi cei care vor să trăiască în judeţul Sibiu, pentru toţi cei care vor să investească sau să călătorească. Am votat pentru un judeţ în care oamenii să aibă încrederea unui sistem de sănătate performant şi de calitate, unde oamenii să aibă posibilitatea să petreacă mai mult timp şi de bună calitate cu familia, pentru că au drumuri sigure şi rapide. Pentru un judeţ în care oamenii să aibă parte de acte culturale de calitate şi de posibilităţi multiple să-şi petreacă timpul liber şi, nu în ultimul rând, am votat pentru un judeţ care să fie mai atent şi mai ocrotitor cu persoanele vulnerabile. De asemenea, am votat pentru o Românie care să aibă în Parlamentul European reprezentare, persoane credibile, pentru o Românie mai puternică şi respectată în Europa”, a spus Daniela Cîmpean.

Publicitate

Opt candidaţi au intrat în cursa electorală pentru preşedinţia Consiliului Judeţean (CJ) Sibiu, printre care actualul preşedinte liberal, Daniela Cîmpean, şi social-democratul Bogdan Trif, fost ministru al Turismului.

Actualul preşedinte al CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, vicepreşedinte al PNL, va candida pentru obţinerea celui de-al treilea mandat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Accident grav pe autostrada A1, Sibiu – Sebeș

Femeie tâlhărită în plină stradă la Sibiu

Cartiere întregi din Sibiu rămase fără curent