17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

TURNU ROȘU: Secție de vot găsită deschisă azi-noapte

Știri din Județ

În comuna Turnu Roșu, satul Sebeșul de Jos, din Județul Sibiu o secție de vot a fost găsită deschisă azi-noapte. Deși legea prevede că secțiile se sigilează și în interiorul lor, noaptea, sunt păzite de un angajat MAI, o persoană a fotografiat secția descuiată și nepăzită. S-au demarat cercetări.


Potrivit publicației Știri de Sibiu, incidentul a fost semnalat la 112 și un echipaj de poliție s-a deplasat sâmbătă seara la secția de votare pentru verificări.

Astăzi de dimineață Biroul Electoral Județean Sibiu a declarat că buletinele din secția în cauză, situată pe raza localității Sebeșul de Jos, ce aparține de Turnu Roșu, au fost în siguranță.

”BEJ Sibiu a fost informat despre situația de la Secția de Votare nr. 377 din localitatea Sebeșul de Jos iar în urma verificărilor s-a constatat că buletinele de vot se aflau sigilate în siguranță, procesul electoral fiind început în condiții normale, fără probleme în această dimineață”, a precizat purtătorul de cuvânt al BEJ, Alina Voina.

Informarea către BEJ a fost făcută de către reprezentanții Biroului Elecroral de Circumscripție în cursul nopții, la ora 23.00.

Sursa foto: Știri de Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu