17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

Cătălina Vasilescu și Draga Savu au câștigat la volei pe plajă

Știri din Județ

Cele două sportive de la Champions Sibiu au reușit să se impună în turneul de la Arad. Acestea au obținut șase victorii.


Cătălina Vasilescu și Draga Savu, sportivele clubului Champions Sibiu, au dominat etapa națională de calificare pentru turneul final al Campionatului Național U16 de volei pe nisip, ce a avut loc la Arad în acest weekend.

Cu șase victorii consecutive, ele s-au impus în competiția la care au participat 24 de echipe, demonstrând o pregătire și o determinare exemplare.

Împreună cu Draga, Cătălina a reușit să transforme această provocare într-un succes notabil, subliniind calitatea și potențialul duo-ului sibian.

Antrenate de Sabin Sopa, fetele au oferit o lecție de volei pe nisip, luând o opțiune puternică pentru calificarea între cele mai bune echipe din România la categoria lor de vârstă.

Această performanță este nu doar o confirmare a talentului individual al sportivelor, ci și o dovadă a calității pregătirii oferite de Clubul Champions Sibiu, care continuă să se afirme ca un nucleu important pentru dezvoltarea voleiului juvenil românesc.

Clubul Champions și comunitatea locală sunt mândri de realizările acestor tinere sportive și așteaptă cu interes participarea lor la evenimentele viitoare, cu speranța că vor continua să aducă laurii succesului în Sibiu și în sportul românesc.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu