19.1 C
Sibiu
marți, 02 iulie, 2024

Din cauza caniculei și a oboselii, BEJ Sibiu suspendă preluarea buletinelor de vot

Știri din Județ

În contextul condițiilor de caniculă, oboseală excesivă și a volumului mare de activități și persoane, BEJ Sibiu a decis prin hotărâre suspendarea activității de preluare a buletinelor pentru alegerile europarlamentare și locale, astăzi, 10 iunie 2024 începând cu ora 19:00 până mâine 11 iunie ora 9:00 când vor fi reluate conform planului de preluare stabilit.

Numărul ridicat de avertizări și erori evidențiate în Procesele-verbale de consemnare a rezultatelor votării la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European și la alegerile locale din 9 iunie 2024, oboseala excesivă a personalului în condiții de caniculă a determinat BEJ Sibiu să ia această decizie.

Au fost preluate buletinele/ materialele pentru alegerile europarlamentare de la 379 de secții de votare, 2 secții din cadrul Biroului de Circumscripție Municipală Mediaș rămânând să predea mâine dimineață.

Publicitate

S-au înregistrat la BEJ Sibiu pe parcursul zilei de azi un număr de patru sesizări cu privire la renumărarea voturilor la secțiile de votare din cadrul BEC Șura Mică (3)și BEC Porumbacu de Jos (1).

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ANUNȚ – Comuna Nocrich