15.2 C
Sibiu
sâmbătă, 05 octombrie, 2024

Lucian Alexandru Găzvodea a strâns voturile a mii de sibieni, situându-l pe locul doi la votul pentru Primăria Sibiu (C.P)

Știri din Județ

Un Sibiu cu cea mai bună calitate a vieții, un candidat al oamenilor, un Sibiu care să-și țină tinerii acasă și bun cu copiii – propunerile candidatului independent Lucian Alexandru Găzvodea au strâns voturile a mii de sibieni, situându-l pe locul doi la votul pentru Primăria Sibiu.

Arhitectul Lucian Alexandru Găzvodea a declarat:

“Candidatura mea a demonstrat că viziunea propusă de mine pentru Sibiu rezonează cu foarte mulți oameni. Îi asigur că voi continua să muncesc să facem mai puternică alternativa pe care o reprezint, să creștem acest suflu nou.

Publicitate

Am arătat că onestitatea și dialogul bat mașinăriile de partid.

Pentru mine înseamnă o victorie a oamenilor, a vecinilor, a comunității și vă mulțumesc din adâncul inimii pentru încredere.

O felicit pe dna Astrid Fodor pentru rezultat și îi doresc un mandat în care să repornească orașul.

Locul doi oferit de voturile sibienilor nu e o surpriză. În urmă cu două săptămâni am făcut public un sondaj care prefigura acest rezultat. A fost singurul sondaj realizat profesionist din toată campania, cu metodologie și expertiză, iar asta sper să facă limpede pentru toată lumea, că sondajele când sunt profesioniste, sunt instrumente utile și pentru candidați și pentru votanți. Îndemn partidele politice din Sibiu, care dispun de fonduri și echipe incomparabile cu cele ale unui independent, să accepte un drum al profesionalizării vieții politice spre binele întregii comunități.

Le mulțumesc tuturor sibienilor care m-au votat și celor care nu m-au votat că au participat la alegeri, cel mai important moment comunitar, care ține democrația vie.”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Fetelele de la AcroDance Sibiu sunt campioane europene

5 sfaturi utile pentru protejarea articulațiilor

Un nou egal pentru ACS Mediaș în liga a treia