29.1 C
Sibiu
duminică, 07 iulie, 2024

Ruxandra Cibu Deaconu (ADU): „Se conturează deja o victorie a doamnei Fodor pentru Primăria Sibiu și vreau să o felicit pentru rezultat și să-i doresc succes în acest nou mandat” (C.P)

Știri din Județ

Declarația Ruxandrei Cibu Deaconu, candidatul Alianţei Dreapta Unită (ADU) la postul de primar al municipiului Sibiu, după rezultatele parțiale ale voturilor:

„În acest moment se conturează deja o victorie a doamnei Fodor pentru Primăria Sibiu și vreau să o felicit pentru rezultat și să-i doresc succes în acest nou mandat, care va începe doar la toamnă. Alianța Dreapta Unită va fi și de-acum înainte un partener corect în toate proiectele primăriei care au ca scop dezvoltarea Sibiului. De asemenea, vom continua să susținem toate proiectele propuse de noi în această campanie, pentru un Sibiu modern. Am promis sibienilor că ne vom lupta pentru ei și o vom face și în următorii patru ani, așa cum i-am obișnuit deja.
Mulțumim tuturor celor care au avut încredere în Alianța Dreapta Unită, în USR, și ne-au votat, la Primăria Sibiu și la Consiliul Local, au fost mult mai mulți decât în urmă cu patru ani și asta înseamnă că am reușit să-i convingem pe oameni că suntem ceea ce trebuie să fie un ales local: un politician în slujba comunității.
De asemenea, vreau să le mulțumesc tuturor colegilor care au muncit la această campanie, dusă în condiții nefirești, din cauza timpul scurt pe care l-am avut la dispoziție, dar mai ales vreau să le mulțumesc și să-i felicit pe cei care au câștigat primăriile din Cisnădie, Turnu Roșu, Mihăileni și Orlat, Mircea Orlățan, Andreea Anghel, Cristian Bratu și Gheorghe Pop. Împreună cu consilierii pe care i-am câștigat în UAT-uri, Alianța Dreapta Unită va avea o echipă puternică în următorii patru ani.”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Mașină distrusă complet de foc la Dumbrăveni