15.2 C
Sibiu
joi, 04 iulie, 2024

Andreea Anghel a câștigat primul mandat pentru funcția de primar ar comunei Turnu Roșu: „Vă mulțumesc în numele meu și al echipei mele, vă mulțumesc pentru fiecare vot și pentru că ați crezut în noi”

Știri din Județ

Andreea Anghel, candidata Alianței Dreapta Unită (ADU) a câștigat primul mandat pentru funcția de primar ar comunei Turnu Roșu. Redăm mai jos mesajul său postat pe pagina de Facebook.

Hristos a înviat! AM CÂȘTIGAT ÎMPREUNĂ!

Dragii mei,

Publicitate

Vă scriu cu bucurie, cu emoție, cu recunoștință: am câștigat împreună! Duminică s-a scris istorie la Turnu Roșu și Sebeșu de Jos iar voința oamenilor este suverană!

Rezultatele arată foarte clar:

ANGHEL ANDREEA CORNELIA (USR-ADU): 643 voturi (48,31%)

ISTRATE STELIAN (PSD): 575 voturi (43,2%)

BARCAN IULIANA ALEXANDRA: 113 voturi (8,49%)

La CONSILIUL LOCAL rezultatele sunt așa:

ADU (USR-PMP-FD): 409 voturi – 4 consilieri

PSD: 385 voturi – 4 consilieri

PNL: 182 voturi – 2 consilieri

NICOLAE CRISTIAN IOAN (ind.) – 170 voturi

Vă mulțumesc în numele meu și al echipei mele, vă mulțumesc pentru fiecare vot și pentru că ați crezut în noi! Este un rezultat muncit, cu mulți ani de implicare și perseverență, cu multă muncă de echipă! Vă mulțumim tuturor pentru curajul și determinarea de a dori și decide schimbarea, și de a acționa ca atare, legal, prin vot.

Majoritatea în Consiliul Local o vom face doar în favoarea cetățenilor, convinși fiind că ceilalți consilieri vor dori binele comunității!

Chiar dacă aceste alegeri au avut loc în 9 iunie, așa cum probabil deja știți, mandatele le vom prelua doar în septembrie-octombrie, până atunci rămânând în funcții aleșii de acum 4 ani. Dacă e corect sau nu, nu știu, ce se va întâmpla în această perioadă, nu știu, ce știu e că și eu și echipa mea suntem aici, suntem aceiași, mergem în continuare înainte alături de voi!

Știm că au fost niște alegeri grele, pentru care reprezentanții și personalul din secțiile de votare au făcut eforturi inumane pentru a rezista în unele cazuri peste 30 de ore. Pentru asta nu putem decât să le mulțumim sincer.

Și vouă, dragii noștri, vă mulțumim pentru încrederea cu care ne-ați dat votul! Știu fără să clipesc că vom face lucruri minunate pentru comuna noastră!

Vreau deopotrivă să vă asigur de devotamentul meu pentru Turnu Roșu și Sebeșu de Jos și de faptul că voi fi primarul tuturor, și al celor care m-au votat, și al celor care nu m-au votat!

Mandatul acesta mă reponsabilizează enorm, dar îl preiau cu bucurie și cu suflet curat! Sunt pregătită!

Împreună cu voi!

Împreună pentru Turnu Roșu!

Împreună pentru Sebeșu de Jos!

Sursa Foto: USR Turnu Roșu – Facebook

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri