14.1 C
Sibiu
vineri, 05 iulie, 2024

De ce odihna la mare în Bulgaria este cea mai bună alegere în această vară

Știri din Județ

Răspunsuri la întrebările turiștilor Care sunt stațiunile populare de pe coasta Bulgariei? Bulgaria are multe orașe și sate stațiuni minunate, fiecare dintre ele fiind unic în felul său.


Staying by the sea in Bulgaria este ceea ce nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este cunoscută și îndrăgită de turiștii din întreaga lume pentru marea caldă, clima blândă, numeroasele stațiuni și centre spa. Și totuși, mergând în vacanță în această țară, turiștii au adesea întrebări. Răspunsurile la unele dintre ele au fost preluate din paginile companiei de turism Poehalisnami.md.

Publicitate
  • Albena 

Dintre stațiunile din Bulgaria pentru vacanțe cu copii, Albena se află pe primul loc. Aici este o climă foarte blândă și nu există o căldură obositoare. Stațiunea are cel mai mare centru balneologic din Bulgaria. Plajele locale au o abordare blândă, cu o lungime de 5 km și o lățime de 150 m.

  • Nisipurile de aur

Un loc atât pentru vacanțe de familie, cât și pentru tineri.

  • Balchik

Spre deosebire de alte cele mai bune stațiuni de vacanță din Bulgaria, în Balchik puteți face excursii fascinante la monumentele culturii antice.

  • Elenite

O altă stațiune excelentă pentru vacanțe de familie cu copii. Situată într-un golf pitoresc, oferă cazare all-inclusive.

  • Sunny Beach

Există un număr foarte mare de hoteluri, de la cele ieftine la cele exclusiviste. Stațiunea este situată într-un golf izolat, care protejează de rafalele de vânt.

Ce documente sunt necesare pentru a călători în Bulgaria pentru vacanța la mare? Cetățenii din țările Uniunii Europene nu au nevoie de viză pentru a intra în Bulgaria. Cetățenii moldoveni care dețin un pașaport obișnuit au nevoie de viză, al cărei pachet complet de documente pentru eliberarea căreia trebuie să fie prezentat la consulat.

Ce servicii oferă hotelurile de pe litoralul bulgar? Țara este membră a Uniunii Europene, așa că serviciile de aici sunt la un nivel ridicat. Puteți găsi cu ușurință un hotel care să se potrivească gustului și bugetului dumneavoastră. Mesele all-inclusive sunt foarte frecvente aici, dar nu toate hotelurile oferă acest tip de mâncare.

Există oferte speciale sau reduceri pentru vacanțele în Bulgaria? Pentru o vacanță în această țară, există diverse opțiuni de excursii disponibile la prețuri accesibile, precum și diverse promoții și reduceri.

Cât timp ține sezonul de vacanță la mare în Bulgaria? Sezonul de scăldat în majoritatea stațiunilor se deschide la sfârșitul lunii mai sau la începutul lunii iunie și durează până la sfârșitul lunii septembrie.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri