17.3 C
Sibiu
vineri, 05 iulie, 2024

Primarul Valentin Ivan, reales la Sadu: „Cuvintele sunt prea puține pentru a le mulțumi tuturor celor care mi-au acordat încrederea și votul pentru a continua proiectele la Primăria Sadu”

Știri din Județ

Valentin Ivan (PNL), primarul comunei Sadu, a fost reales pentru un nou mandat la alegerile de duminică, 9 iunie. Acesta a obținut 82% din voturile exprimate de cetățenii comunei Sadu. Într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, primarul mulțumește locuitorilor și echipei care l-a susținut. Redăm mai jos mesajul publicat:

„Duminică, cu voia Bunului Dumnezeu, comunitatea din Sadu a demonstrat că înțelege și se implică în eforturile administrației pentru a asigura un viitor fiecărui copil din comună. Nu pot exprima în cuvinte ceea ce simt față de comunitatea din care fac parte. Cuvintele sunt prea puține pentru a le mulțumi tuturor celor care mi-au acordat încrederea și votul pentru a continua proiectele la Primăria Sadu.

Am avut tot timpul, alături de mine, o echipă formată din tineri și candidați la posturile de consilieri locali ai comunei Sadu, alături de care am discutat cu majoritatea cetățenilor din comună. Vreau să le mulțumesc cu recunoștință tuturor pentru tot efortul depus!

Publicitate

Voi continua proiectele începute și voi implementa, alături de echipa mea, altele noi pentru că tradiția și progresul trebuie să continue la Sadu”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri