21.2 C
Sibiu
duminică, 07 iulie, 2024

A intrat cu tupeu în casa unei bătrânici din Slimnic și i-a furat un ceas scump. Acum este căutată de Poliție!

Știri din Județ

O bătrânică din Slimnic a rămas fără un ceas în valoare de aproximativ 800 de lei după ce o tânără în vârstă de aproximativ 30 de ani i-a intrat pur și simplu în casă, cu tupeu.

Faptul că era cineva în casă nu a oprit-o pe hoață să cotrobăie prin camere. Aceasta a intrat pur și simplu în casă și a inițiat un dialog cu proprietara. Găsind tot felul de motive, tânăra hoață a început să se plimbe nestingherită prin încăperi. După plecare, bătrânica a sesizat lipsa unui ceas. Alertați, apropiații familiei au depus plângere la Poliție și speră ca hoața să fie identificată și trasă la răspundere. Cel mai probabil, cu aceasta schemă operează și în alte județe.

Poliția SIBIU confirmă furtul. Hoața a pătruns în locuința bătrânei sub pretextul strângerii de bani pentru o cauză umanitară.

Publicitate

„La data de 12 iunie,, la nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr s-a înregistrat o plângere prin care o localnică din Slimnic a reclamat faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 13.00, o femeie necunoscută i-ar fi sustras din locuință un ceas de mână. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, la data în cauză, în jurul orei 13.00, la domiciliul părții vătămate s-ar fi prezentat o femeie, necunoscută, care, sub pretextul că strânge bani pentru o cauză umanitară, ar fi solicitat să i se permită accesul în locuință.
La un moment dat, profitând de neatenția victimei, femeia ar fi sustras un ceas de mână și ar fi părăsit locuința într-o direcție necunoscută.La nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr s-a deschis un dosar penal având ca obiect săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
” transmite IPJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri