27.3 C
Sibiu
sâmbătă, 06 iulie, 2024

ACS Păltiniș Rășinari atacă promovarea în liga a treia

Știri din Județ

Campioana județului Sibiu va juca duminică prima manșă a barajului de promovare în liga a treia. ACS Păltiniș Rășinari va întâlni campioana județului Harghita, CS Gheorgheni.


Partida dintre echipa sibiană, ACS Păltiniș Rășinari și CS Gheorgheni se va juca cu începere de la ora 18.00 pe stadionul din Rășinari. Federatia Română de Fotbal a anunțat și numele delegatul de joc, Mihai Duras din București. Păltiniș Rășinari a devenit campioana județului Sibiu după o luptă inițială în 3, cu Voința Sibiu și FC Avrig, apoi doar cu echipa suporterilor sibieni. Păltiniș Rășinari și-a asigurat primul loc după victoria cu 2-1 obținută în derby-ul de pe stadionul Obor cu Voința Sibiu. După acel joc, Păltiniș Rășinari a menținut avansul de două puncte până în ultima etapă, când l-a majorat la cinci, după înfrângerea contracandidatei.

Publicitate

CS Gheorgheni nu a avut emoții în liga a patra din Harghita. A câștigat sezonul regular din liga a patra cu 46 de puncte. Apoi, în play-off-ul de patru echipe, CS Gheorgheni a câștigat toate cele șase meciuri, acumulând 18 puncte. Manșa retur va avea loc duminică 23 iunie, în orașul din Harghita, de la ora 17.30.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri