18.1 C
Sibiu
duminică, 30 iunie, 2024

NOCRICH: Asinii Transilvaniei vă așteaptă să ieșiți în natură… cu măgarii și catârii!

Știri din Județ

La Nocrich, familia Marin a creat o fermă mai diferită: Asinii Transilvaniei. Această fermă de familie crește măgari, catâri și măgărițe. De asemenea, produce lapte de măgăriță pe care îl comercializează direct. Dar ferma este deschisă publicului larg pentru ieșir în natură cu… măgarii!


Familia Marin a dezvoltat această fermă la Nocrich cu scopul de a oferi o oază de recreere pentru copii și adulți, dar și de a produce laptele de măgăriță, un produs considerat „minune” și folosit în diferite afecțiuni. Maicile de la Mânăstirea din comună sunt primele cliente ale produselor fermei Asinii Transilvaniei.

Publicitate

„Am creat acest concept din pasiunea pentru natură și pentru tot ce are ea de oferit. Cu zilele tot mai scurte ale vieții cotidiene și fuga după neant și neajunsuri, uităm să ne bucurăm de faptul că suntem oameni și suntem „pământ”.
La Asinii Transilvaniei, vă puteți recrea în natură, puteți face plimbări cu catârii,cu măgarii, puteți savura natura în adevăratul sens al cuvântului.
De-aici vei pleca cu bateriile încărcate și energie maximă.” ne transmite familia Marin.

Ferma de măgărițe este un exemplu de afacere sustenabilă și inovatoare, care combină tradiția cu beneficiile moderne ale laptelui de măgăriță. Prin produsele de înaltă calitate și angajamentul față de bunăstarea animalelor și a mediului, Asinii Transilvaniei își propune să promoveze un stil de viață sănătos și responsabil.

„Noi, familia Marin va invităm cu drag să ne vizitați ferma din Comuna Nocrich, județul Sibiu! Veți avea ocazia să cunoașteți măgărițele noastre, să aflați mai multe despre îngrijirea lor și să vă bucurați de aerul proaspăt al naturii.”

Programări de vizitare la telefon 0742706712.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Accident grav pe autostrada A1, Sibiu – Sebeș

Femeie tâlhărită în plină stradă la Sibiu

Cartiere întregi din Sibiu rămase fără curent