18.1 C
Sibiu
marți, 02 iulie, 2024

Murgia rămâne la FC Hermannstadt. Duminică este programată plecarea în Turcia

Știri din Județ

Unul dintre cei mai importanți jucători din lotul FC Hermannstadt, din sezonul trecut, Alessandro Murgia, va evolua la Sibiu și în sezonul viitor. Fotbalistul s-a înțeles vineri cu cei din conducerea clubului sibian.


Vineri la prânz, FC Hermannstadt și clubul Spal din Italia au semnat o înțelegere cu privire la împrumutul mijlocașului central Sandro Murgia pentru sezonul 2024-2025. În această tranzacție, FC Hermannstadt deține o clauză prin care îl poate transfera definitiv pe mijlocașul italian care a impresionat în sezonul anterior prin randament, profesionalism și atitudine.

Publicitate

Până în prezent, FC Hermannstadt a reușit sa-l aducă pe bulgarul Ivanov, să-i prelungească contractul lui Vlad Muțiu. De asemenea, a sosit la echipă fundașul central din Luxemburg, Vahid Selimovic și atacantul brazilian Mateus Castro. Au plecat Gabi Iancu, Paul Antoche și mexicanul Paolo Medina. Duminică echipa sibiană va pleca în cantonament în Turica, unde va sta până pe 28 iunie. FC Hermannstadt va avea cartierul general la Bolu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Incendiu la un container locuit din Mediaș