19.4 C
Sibiu
marți, 25 iunie, 2024

Jandarmii sibieni, primii ajunși la copii aflați în pericol în lacul din Sibiu

Știri din Județ

Povestea celor doi copii care erau la un pas să se înece într-un lac din Sibiu a făcut ieri înconjurul României. Unul dintre copii a încercat să recupereze o jucărie iar din cauza apei reci, nu a mai reușit să înoate spre mal.

Prietenul său, văzând că acesta nu se mai poate susține la suprafață, a hotărât să-i sară în ajutor. Deși avea mâna în ghips, a reușit să-l rupă și să-și elibereze mâna. Astfel, a reușit să înoate până la prietenul său aflat în dificultate și să-l aducă cât mai aproape de mal.

Apelul transmis pe canalul de urgență al staților M.A.I a atras atenția jandarmilor sibieni ce se aflau în dispeceratul unității. Când au ajuns în zona lacului, aflat în vecinătatea unității, băiatul era deja tras lângă mal, fiind aproape de hipotermie. Jandarmii au reușit să îl scoată la mal și să-l așeze într-o poziție de siguranță. Ulterior, copilul a fost preluat de un echipaj SMURD pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Publicitate

Conform mai multor martori, trei băieți, cu vârste cuprinse intre 13 și 14 ani, se jucau aseară în zona unui lac aflat la ieșirea din municipiul Sibiu înspre Poplaca. Din cauza unei jucării scăpate în lac, joaca se putea transforma într-o tragedie.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Pieton lovit de mașină în Sibiu

Accident cu victime pe centura Avrigului

Minoră dispărută din Arpașu de Sus