17.9 C
Sibiu
marți, 02 iulie, 2024

MEDIAȘ: Mitul Horațiu Potra se destramă. Apar dovezile privind acuzațiile false făcute de oamenii acestuia la alegeri

Știri din Județ

Horațiu Potra, mercenar cu trupe în Africa, a candidat la Primăria Mediaș din partea Partidul Patrioților și a pierdut în fața actualului primar Gheorghe Roman. Totuși, diferența mică de voturi, a fost generată și de o amplă campanie online în ziua alegerilor prin care oamenii lui Potra au spus că șoferul primarului, Ovidiu Lazăr, împărțea bani alegătorilor. Deși pe video-urile și foto postate de oamenii lui Potra nu se vedea nimic concret, ei afirmau că se cumpără voturi. SIBIU INDEPENDENT a intrat în posesia procesului-verbal întocmit de polițiștii prezenți la fața locului. Iată dovada campaniei mincinoase:


Din motive lesne de înțeles am editat procesul verbal pentru a șterge datele personale. Dar din acest document întocmit de polițiștii de la Poliția Municipiului Mediaș reiese clar că NU s-au găsit bani asupra lui Lazăr Ovidiu și nici în mașina acestuia. Mai mult, Lazăr Ovidiu a fost cooperant. A mers inclusiv la sediul Poliției Mediaș.

Publicitate

Oamenii lui Potra au procedat după manualul KGB de manipulare și dezinformare

Oamenii lui Potra au sunat la 112 și au chemat poliția în Parcul Vitrometan pe motiv că șoferul primarului, aflat în timpul liber în parc, împarte bani ziua în amiaza mare pentru voturi. Au postat video și poze cu texte care au generat în mintea alegătorilor ideea că informația este adevărată.

Conform procesului verbal al Poliției Mediaș, asupra lui Lazăr nu s-au găsit bani și nici în mașina acestuia.

Faptul că Poliția Municipiului Mediaș nu a dezmințit rapid informația este vina acestora. Mai mult s-a generat în aceeași zi un buletin de presă privind deschiderea unui dosar penal pentru fraudă electorală la Mediaș. Ce nu știau alegătorii este că orice plângere penală a unui cetățean generează această deschidere de dosar penal, nu și finalizarea acestuia cu trimitere în judecată. În acest caz, dosarul a fost o ficțiune generată de oamenii lui Potra.

SIBIU INDEPENDENT a urmărit campania și alegerile de la Mediaș și a tras semnale de alarme publice asupra faptului că avem de-a face cu imixtiunea unor forțe străine, anti-NATO. Vom continua seria dezvăluirilor pentru că ceea ce s-a întâmplat la Mediaș de alegeri este un experiment eșuat la limită, dar care se poate repeta oriunde în România.

Iată două din postările din ziua alegerilor ale oamenilor lui Potra care au indus în mintea alegătorilor informații false cu scopul discreditării primarului în funcție, deși Legea Electorală interzice acest lucru

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Incendiu la un container locuit din Mediaș