14.1 C
Sibiu
joi, 04 iulie, 2024

Platfoma de artă contemporană (PAV) FITS 2024

Știri din Județ

Artistul Dan Perjovschi invită sibienii și turiștii la o prezentare si un tur al proiectului Platforma de Artă Contemporană în 23 iunie duminica ora 16 la Forumul German (sala oglinzilor) în cadrul FITS Dialogue.


Evenimentul va include o întâlnire si discutie cu Matei Caltia fondator Galeria Posibila Bucuresti si Rezidenta artistica Sona Fagaras (coordonator Monica Danila) urmata de la ora 17 de o discutie cu participantii PAV.

Publicitate

PAV 2024 e un network de spatii, proiecte si artist run space-uri independente din Sibiu care fac la Sibiu, de ani buni, arta contemporana profesionist fara mirajele lui „Cel mai mare” si „Cel mai tare”. Fara lamentari inutile. O mica harta a unor idei si locuri unde se face arta in conditiile existente de subfinantare cronica si contra obsesiei de hipnotizare spectaculara a publicului.

Lucrurile importante se pot produce si in spatiile mici aparent fara vizbilitate planetara.

PAV 2024 recunoaste si sprijină simbolic (si microfinanciar) munca din spatele acestor nume si locuri din Sibiu: Cer deschis, Arta Non Stop, Dragoste, Mielul alb, Spatiul telescopic al cunoasterii/Biblioteca Astra, Galeria Raft&Postmaraton/Kultuzentrum, Ziarul orizontal.

Dupa discutie se face un tur al spatiilor si ideilor.

PAV este o dezvoltare a partneriatului dintre artist si FITS inceput cu Ziarul orizontal in 2010. De citeva ediții bune PAV este un segment de arta contemporana distinct si curatoriat al Festivalului. 

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri