17.3 C
Sibiu
joi, 04 iulie, 2024

Arsenal Dârlos a câștigat Liga a cincea

Știri din Județ

Finala Ligii a cincea la fotbal a opus cele două câștigătoare ale seriilor Sibiu și Mediaș. Partida a avut loc la Șura Mică și s-a încheiat cu victoria echipei Arsenal Dârlos.


Duminică 16.06.2024 cu începere de la ora 11:00 a avut loc pe terenul din Șura Mică, finala campionatului ligii a V-a. S-au duelat primele echipe ale seriilor Mediaș și Sibiu , respectiv A.S. Arsenal Dârlos și A.F.C.Miercurea-Sibiului. Prima formație s-a impus cu socrul de 4-1, după ce la pauză scorul a fost egal, 0-0.

Publicitate

Eșalonul inferior al fotbalului județean și-a stabilit la începutul lunii iunie câștigătoarea Ligii a V-a seria Mediaș. Aceasta este A.S.Arsenal Dîrlos, care a învins în ultima etapă pe Flacăra Gaz Metan Mediaș cu scorul de 5-0. FC Miercurea Sibiului a reușit să câștige campionatului Ligii a cincea, zona Sibiu, după ce a profitat în ultima etapă de înfrângerea celor de la Gloria Păuca. Aceasta a cedat la Siliște și a permis celor de la Miercurea Sibiului să urce pe primul loc.

Finala mică a Ligii a cincea se va disputa în dublă manșă. În primul joc, Gloria Păuca – Recolta Alma 0-2. Returul este programat duminică 23 iunie, de la ora 11.00. pe stadionul sătesc din Șmig, din comuna Alma.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri