17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

Au făcut chef mare în Țiglari! Au venit și jandarmii

Știri din Județ

O petrecere zgomotoasă și grătarul făcut într-un loc nepermis au însemnat amenzi în valoare de 4800 de lei aseară în cartierul Țigari din Sibiu.


Ieri, în jurul orei 18.20, printr-un apel 112 a fost sesizat faptul că mai multe persoane fac grătar și ascultă muzică la o intensitate ridicată, pe strada Țiglarilor din municipiul Sibiu.
La fața locului s-a deplasat un echipaj de jandarmerie, care a identificat un grup de patru persoane, trei bărbați și o femeie, din județul Sibiu, care desfășurau o activitate de picnic.

În baza celor constatate, persoanele în cauză au fost sancționate de jandarmi cu amendă în valoare de 1200 de lei fiecare, pentru că au desfășurat activități de picnic în afara zonelor special amenajate și pentru că au deranjat comunitatea locală.

„Având în vedere această situație, readucem în atenția cetățenilor respectarea prevederilor legale în ceea ce privește activitatea de picnic, respectiv a Legii nr. 54/2012 privind desfășurarea activităților de picnic, care are ca scop prevenirea, reducerea şi eliminarea impactului negativ asupra mediului, asupra stării de sănătate a populaţiei, generat de practicarea inadecvată a activităţilor de picnic.” au declarat reprezentanții Jandarmeriei Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu