17.3 C
Sibiu
joi, 04 iulie, 2024

FC Hermannstadt se desparte de Mino Sota

Știri din Județ

Unul dintre cei mai buni jucători ai echipei FC Hermannstadt în sezonul precedent nu va mai continua la Sibiu. Mino Sota a încheiat colaborarea cu formația sibiană.


Anunțul a fost făcut de conducerea clubului din Sibiu. ”Ne-am fi dorit ca această poveste frumoasă să meargă mai departe și am făcut tot posibilul pentru asta, dar… Dincolo de statistici, dincolo de faptul că a fost și este unul dintre cei mai buni fotbaliști și mijlocași defensivi care au evoluat în România, Mino Sota va rămâne mereu Unul dintre noi! Mino a reprezentat cu cinste și un devotament uneori peste limite culorile FC Hermannstadt. Pentru acest lucru și pentru toate celelalte calități pe care le are acest OM & profesionist, despărțirea este una și mai grea”, au transmis cei de la FC Hermannstadt.

Publicitate

Mino Sota a stat trei sezoane la Sibiu sub comanda antrenorului Marius Măldărășanu. La finalul sezonului trecut, niponul s-a arătat nemulțumit că echipa nu a îndeplinit obiectivele propuse, calificarea în play-off, apoi locul 1 în play-out și câștigarea Cupei României. Cu toate acestea, jucătorul a rămas apropiat de clubul sibian. Până în acest moment nu se cunoaște destinația unde va ajunge Mino Sota.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri