29.1 C
Sibiu
vineri, 28 iunie, 2024

Champions Sibiu organizează un nou turneu de volei pe plajă

Știri din Județ

Clubul Champions Sibiu și compania Grenn Hill vor organiza un nou turneu de volei pe plajă. Evenimentul este destinat fetelor sub 18 ani.


Clubul Champions Sibiu și dezvoltatorul imobiliar Green Hill continua sezonul de volei pe nisip la Cupa Green Hill.

Publicitate

Cupa Green Hill la volei pe nisip, în parteneriat cu EcoSport Dome, promite să fie un punct de atracție pentru iubitorii de sport din oraș în acest weekend.

Evenimentul este dedicat în principal echipelor de fete sub 18 ani ale clubului Champions Sibiu și va include participări de la Friends Sibiu și echipele de băieți ale clubului gazdă.

Fetele din categoriile U16 au o oportunitate excelentă de a se pregăti pentru Sibiu Sands, cel mai vechi și important festival de volei pe nisip din zonă, programat să înceapă pe 5 iulie.

Cu echipele de top ale clubului Champions Sibiu pe teren și debutantele dornice să impresioneze, competiția promite multe momente palpitante.

Spectatorii sunt așteptați să se alăture în număr mare pentru a susține acest festival sportiv, unde vor putea savura nu doar meciuri interesante, dar și diverse facilități, inclusiv un beach bar sâmbăta și alte surprize plăcute duminica.

Deschiderea generoasă a Green Hill și parteneriatul stabil cu EcoSport Dome evidențiază angajamentul ambelor entități pentru promovarea sportului și susținerea tinerelor talente din Sibiu.

Programul complet al meciurilor poate fi consultat mai jos, pregătiți pentru un weekend vibrant, plin de energie și competitivitate sportivă.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri