19.1 C
Sibiu
duminică, 30 iunie, 2024

Actrița Paula Chirilă, șocată de prețul înghețatei în centrul Sibiului: 80 lei două cupe

Știri din Județ

Lunile trecute presa locală din Sibiu a scris despre un război al înghețatei în centrul Sibiului. La licitațiile pentru ocuparea spațiului public de vânzătorii de înghețată a fost bătălie mare care s-a lăsat cu scandal și „sacrificarea” viceprimarului Corina Bokor. Zilele acestea, actrița Paula Chirilă a ajuns la Sibiu pentru FITS. Și a rămas șocată de prețul înghețatei vândută pe stradă în cupe de carton: 80 lei pentru două porții de câte două cupe fiecare.


„Două înghețate 80 de lei în centrul Sibiului? Eu cred că nici dacă eram în Paris nu costau atât de mult, mă costa cu tot cu bilet de avion, în Italia, cred că ajungeam cu low cost, beam o cafea, mâncam o înghețată la Roma și mă întorceam cu banii ăștia. Cum e posibil așa ceva? Incredibil” a spus actrița într-un videoclip postat pe internet.

Publicitate

Ea a lăudat Sibiul și FITS, dar a comentat despre prețurile exagerat de mari din zona centrală a orașului. Mai ales cele la înghețată. Actrița Paula Chirilă a încercat să glumească pe subiect, dar era vizibil iritată de prețul uriaș. „Două globuri costă cât un tort de înghețată scump de la Mega. Este foarte scumpă înghețata, aici, la Sibiu. Ferească Dumnezeu să mergi prin centru, pleci fără un rinichi, să amanetezi inelele, verigheta, ceasul, lași nevasta, copiii. „

Actrița a comparat cina luată tot la Sibiu: coaste la cuptor cu cartofi wedges, salată, ardei copt – totul la 80 de lei, exact cât a dat mai apoi pe cele două înghețate la o tonetă stradală.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Accident grav pe autostrada A1, Sibiu – Sebeș

Femeie tâlhărită în plină stradă la Sibiu

Cartiere întregi din Sibiu rămase fără curent