15.1 C
Sibiu
joi, 04 iulie, 2024

Acuze grave aduse de antrenorul celor de la ACS Păltiniș Rășinari după barajul cu Gheorgheni

Știri din Județ

Antrenorul echipei ACS Păltiniș Rășinari, Dragoș Năstase, aduce acuze grave după barajul de promovare în liga a treia disputat cu CS Gheorgheni. Sibiu Independent publică declarația făcută de tehnician și va proceda la fel cu un eventual răspuns venit din partea celor acuzați.


„În primul rând vreau să mulțumesc jucătorilor mei pentru felul în care s-au dăruit în acest campionat și în acest baraj. În al doilea rân vreau să le mulțumesc lui Adi Iliuț și Primarului Bucur pentru tot sprijinul acordat în toți acești ani echipei noastre.

Publicitate

Ceea ce s-a întâmplat la meciul de baraj este o corecție aplicată de Eugen Pârvulescu, cel care m-a sunat înainte de baraj cu 3 săptămâni (pot arăta asta în desfășurătorul telefonului meu) de două ori și încerca să mă avertizeze că nu o să promovăm pentru că echipa adverse are mai mulți bani și influență și că noi o echipă mica nu o să avem șansa să promovăm. I-am repetat că ne dorim și avem tot sprijinul primăriei de la Rășinari și de acolo pot să spun că a început ”jihadul”.

La primul meci, chiar dacă arbitrajul a părut ok, la multe faze a lăsat de dorit culminând cu faptul că aceștia erau de etnie maghiară și la una din fazele în care trebuiau să arate cartonaș roșu, la o intrare foarte dură asupra lui Ionuț Frățilă nu a făcut-o spunându-i jucătorului în cauză în limba maghiară ”pleacă de aici că trebuia să-ți dau roșu”, arbitrul nu știa că jucătorul nostrum știe maghiară.
În retur lucrurile au stat mult mai prost pentru noi. Începând cu eliminarea mea din minutul 16, după un faul grosolan asupra lui Vintilă, cot aplicat în figura jucătorului, la care centralul nu a acordat nimic și a lăsat jocul să continue, moment în care i-am spus tușierului ”nu se poate așa ceva, ați dormit la Pârvulescu, la Ciuc, vă reclam la Dana (aluzie la DNA), el l-a chemat pe central prin cască și i-a spus ”dă-I roșu, dă-I roșu” și în momentul respective am fost eliminat.

Se poate verifica unde a dormit brigata de arbitri cu o seară înainte de meciul retur. După acest moment au început toate ”hoțiile de pe lume”. Faulturi neacordate, penalty neacordat la Cosovan, penalty neacordat la Standima, opriri din acțiune chiar dacă nu era offside, totul culminând cu acordarea unui penalty pentru echipa gazdă, fază care mi s-a părut din alt film, unul tragi-comedie. Tot ceea ce a făcut această brigadă a fost 100% împotriva noastră, pregătirea meciului echipei gazdă a fost să aducă 10 jandarmi care au intrat în teren și 4 polițiști locali care au păzit brigade. Acești oameni nu aveau voie pe teren, la finalul meciului jandarmii au intrat peste noi în vestiar invocând căutarea unui supporter.

La finalul meciului primul om care a coborât pe teren (în zona de joc, fără ca el să aibă acest drept) a fost patronul echipei Csikszereda care felicita pe toată lumea, chiar și brigade de arbitri și pe domnul observatori. De asemenea în tribună râdea și era foarte fericit Eugen Pârvulescu, probabil de isprava pe care a reușit-o el, acesta fiind omul care a aruncat cu apă pe președintele AJF Sibiu.În final, ca o concluzie EUGEN PÂRVULESCU, ai câștigat meciul! Felicitări!”, sunt acuzele tehnicianului Dragoș Năstase.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri