19.1 C
Sibiu
duminică, 30 iunie, 2024

Ziua Drapelului Național celebrată la Sibiu

Știri din Județ

Manifestările dedicate Zilei Drapelului Național al României au avut loc miercuri, 26 iunie, în Piața Mare din Sibiu.

La manifestare au participat elevi si studenți militari, comandanți și cadre militare din garnizoana Sibiu, autorități publice locale și un sobor de preoți împreună cu IPS Laurențiu Streza, mitropolitul Ardealului.

Cu acest prilej, sibienii prezenți la ceremonie au avut oportunitatea de a asista la înălțarea drapelului pe catarg, intonarea imnului național și defilarea detașamentul de onoare.

Publicitate

Ziua Drapelului Național este sărbătorită în fiecare an pe data de 26 iunie și reprezintă un moment cu o semnificație aparte pentru poporul român.

Daniela Cimpean – Președinta Consiliului Județean Sibiu a luat parte astăzi la ceremonia dedicată Zilei Drapelului Național al României.

„Sărbătorim astăzi Ziua Drapelului Național al României, simbol al unității și identității noastre naționale! Culorile albastru, galben și roșu ne amintesc de curajul, loialitatea și frumusețea poporului român, dar și de legătura neîntreruptă dintre trecutul, prezentul și viitorul nostru.

În această zi specială, vă invit să arborăm drapelul României cu mândrie în fiecare colț al țării și să rămânem uniți în jurul acestui simbol și, sub culorile sale, să ducem mai departe valorile și tradițiile care ne unesc și ne fac mai puternici.

La mulți ani tricolorului românesc!” – a declarat Daniela Cîmpean pe pagina de Facebook.

Sursa foto: Facebook/Consiliul Județean Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Accident grav pe autostrada A1, Sibiu – Sebeș

Femeie tâlhărită în plină stradă la Sibiu

Cartiere întregi din Sibiu rămase fără curent