26.2 C
Sibiu
duminică, 30 iunie, 2024

Mai multe persoane rănite de prăbușirea peretelui și a acoperișului unei case din Vurpăr

Știri din Județ

Mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce peretele și acoperișul unei case din localitatea sibiană Vurpăr s-au prăbușit peste ei. Nefericitul eveniment s-a produs în această seară, în jurul orei 21:00.

La fața locului, polițiștii au constatat că, în timpul efectuării de lucrări de construcție la o anexă, din cauza greutății celor patru persoane aflate pe acoperiș, la o înălțime de aproximativ 2,5 m, un perete al anexei a cedat, generând și prăbușirea acoperișului pe care se aflau 4 bărbați. Doi dintre aceștia, localnici în vârstă de 16 ani, au suferit vătămări corporale și au fost transportați la spital conștienți.

Echipajele SAJ și ISU prezente la fața locului au asistat un număr de cinci persoane: trei minori cu vârstele de 3 și 16 ani și doi adulți în vârstă de 23, respectiv 34 de ani.

Publicitate

În urma prăbușirii celor două elemente ale casei, cei doi tineri în vârstă de 16 ani au suferit traumatisme de membre inferioare. Celelalte persoane nu au prezentat leziuni grave și au refuzat transportul la spital.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Accident grav pe autostrada A1, Sibiu – Sebeș

Femeie tâlhărită în plină stradă la Sibiu

Cartiere întregi din Sibiu rămase fără curent