26.2 C
Sibiu
duminică, 30 iunie, 2024

Turneu caritabil pentru Marcu!

Știri din Județ

Un turneu se fotbal caritabil va avea loc la final de săptămână pentru Marcu. Echipa Gloria Loammes organizează pe 21 iulie evenimentul pentru Marcu, copilul de tei ani cu afecțiuni de cord.


„Pentru ca nu putem sta indiferenți la situația bunului nostru coleg Petrișor, echipa GloriaLoamnes organizează un turneu de fotbal în data de 21 iulie 2024 pe terenul sintetic de lângă Școala Loamnes, turneu ce va fi dedicat fiului său ,Marcu.
Așadar vă așteptăm cu mic cu mare pe toți consătenii comunei noastre dragi, și nu numai, să vă alăturați nouă,colegii lui Petrișor , să ne susțineți atât în partidele amicale ce le vom juca în această zi,cat și în strângerea de fonduri ce dorim să o facem cu această ocazie!
Vom începe aceast demers cu un meci demonstrativ între copii noștri, deci vă rugăm părinți, să îi încurajați pe copii să se înscrie la acest turneu să fie și ei alături de Marcu.
Omulețul acesta mic și frumos are nevoie de noi de toți” , au anunțat organizatorii.

Publicitate

Pentru înscrieri se poate suna la Dudy- telefon 0756291120.

Anul trecut in septembrie, familia a fost binecuvântată cu Marcu, iar la scurt timp după naștere Marcu a fost diagnosticat cu Hipoplazie de cord stâng.

https://www.marcu-blog.com/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR02fIBtaAP04th_IzRr6e7IzZKL41zkNDnXJn9GJXSRZWTeoZqdglHBI3c_aem_EVLtdBD6YRWcht_B8VpdYw
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Accident grav pe autostrada A1, Sibiu – Sebeș

Femeie tâlhărită în plină stradă la Sibiu

Cartiere întregi din Sibiu rămase fără curent