20.7 C
Sibiu
luni, 01 iulie, 2024

Bibliotecari din Brașov în vizită la Biblioteca ASTRA Sibiu

Știri din Județ

O delegație de bibliotecari de la ANBPR Brașov s-a aflat vineri, 28 iunie, la Sibiu, în vizită la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu.

„Întâlnirea a fost o ocazie excelentă pentru a împărtăși bune practici și a discuta despre provocările și oportunitățile actuale din domeniul biblioteconomiei. În cadrul vizitei, am avut prilejul să le prezentăm colegilor noștri diversele proiecte și inițiative pe care le desfășurăm, cu accent pe programele de promovare a lecturii în rândul tinerilor și de stimulare a educației culturale. Am discutat, de asemenea, despre modul în care reușim să adaptăm serviciile bibliotecii la nevoile tuturor membrilor comunității și despre modalități de integrare a noilor tehnologii informaționale.

Una dintre temele principale ale interacțiunii de azi a fost importanța parteneriatelor locale și naționale în dezvoltarea de proiecte comune și servicii mobile care să îmbunătățească oferta culturală și educațională pentru utilizatori. Am împărtășit exemple de colaborări de succes și am explorat posibile noi perspective.

Publicitate

Le mulțumim colegilor de la ANBPR Brașov pentru vizită, deschidere și energie.

Sperăm că a fost o experiență plăcută și fructuoasă care a încurajat schimbul de idei și inițiative.

Mulțumim, de asemenea, bibliotecarilor astriști care au susținut interacțiunea în cadrul vizitei de lucru.” – au transmis reprezentanții Bibliotecii ASTRA pe pagina de Facebook.

***

Activitățile și proiectele desfășurate în cadrul Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu sunt posibile cu susținerea financiară a Consiliului Județean Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sibiancă dată dispărută

Sărbătoarea cununii la Cârța (Sibiu)

Accident grav pe autostrada A1, Sibiu – Sebeș

Femeie tâlhărită în plină stradă la Sibiu