20.7 C
Sibiu
luni, 01 iulie, 2024

Casa mercenarului Horațiu Potra de la Mediaș vandalizată de un cunoscut de al său imediat după alegeri

Știri din Județ

Imediat după terminarea alegerilor locale din 9 iunie, candidatul perdant Horațiu Potra, cunoscut pentru firmele sale de mercenari în Africa, a plecat înapoi la muncă în continentul negru. La câteva zile după alegeri, în 15 iunie, la 3 noaptea o persoană a bătut la poarta casei sale…. cu toporul!


SIBIU INDEPENDENT a aflat imediat de incident, dar Poliția a răspuns târziu solicitărilor noastre privind acest incident grav. Conform surselor noastre, atacatorul este un cunoscut al lui Horațiu Potra pe care acesta îl ajuta ocazional. Acesta venise la Mediaș de la București să îl caute pe Potra. Cum mercenarul medieșean a plecat imediat după alegeri înapoi în Africa la trupele sale, individul nu a găsit pe nimeni acasă.

Publicitate

Înarmat cu un topor a lovit poarta casei lui Potra. Apoi s-a dus singur la Poliție și s-a predat.

„La data de 15 iunie a.c., în jurul orei 03.00, la sediul Poliției Municipiului Mediaș s-a prezentat un bărbat din municipiul București care a declarat polițiștilor că, în cursul aceleiași nopți, ar fi pătruns fără drept în curtea unui imobil din municipiul Mediaș și ar fi distrus o ușă de acces în imobilul respectiv.

Polițiștii medieșeni s-au deplasat la adresa indicată unde au constatat că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, respectiv distrugere.

Întrucât bărbatul manifesta un comportament incoerent, acesta a fost internat într-o unitate medicală specializată.”

Deși de la incident au trecut două săptămâni, Poliția și procurorii nu au informații noi despre acest caz ciudat.

FOTO: Colaj de ilustrare

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sibiancă dată dispărută

Sărbătoarea cununii la Cârța (Sibiu)

Accident grav pe autostrada A1, Sibiu – Sebeș

Femeie tâlhărită în plină stradă la Sibiu