24.1 C
Sibiu
luni, 01 iulie, 2024

Crosul Agnitei: Peste 300 de alergători la ceas de seară într-o atmosferă magică!

Știri din Județ

A treia ediție a Crosului Agnitei a adunat peste 300 de alergători din 15 orașe diferite și chiar și din străinătate, transformând evenimentul într-o sărbătoare a comunității și a sportului de neuitat, în lumina apusului.

Participanți din Avrig, Șelimbăr, Vurpar, Cisnădie, Bazna, Mediaș, Sibiu, Făgăraș, Sebeș, Blaj, Buzău, Brașov, Târgu Mureș, Cluj-Napoca, București și chiar din Becanson, Franța, s-au alăturat entuziasmați alergării pe-nserat.

Seara a început cu un spectacol vibrant oferit de formația The Strangers și s-a încheiat într-o notă energică cu vizionarea live a meciului România – Belgia.

Publicitate

Copiii au avut parte de o distracție pe cinste, bucurându-se de locurile de joacă gonflabile.

În acest an, s-a alergat pentru un scop aparte: să strângem fonduri pentru amenajarea unei zone de interacțiune și teren de joacă în localitatea Șerpeni, din raionul Anenii Noi, pentru frații noștri dragi de peste Prut

„A fost o seară magică, transformată într-o adevărată sărbătoare a comunității”, au declarat organizatorii, mândri de reușita și impactul pozitiv al evenimentului.

Crosul Agnitei continuă să crească și să aducă împreună oameni din diverse colțuri ale țării și din afara ei, promovând sportul, comunitatea și solidaritatea.

Eveniment organizat de CAB Sport, cofinanțat de Consiliul Judetean Sibiu prin Primăria Orașului Agnita.

Partener principal: Harting

Partener de eveniment: Clubul Sportiv Comunitar Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sibiancă dată dispărută

Sărbătoarea cununii la Cârța (Sibiu)

Accident grav pe autostrada A1, Sibiu – Sebeș

Femeie tâlhărită în plină stradă la Sibiu