24.1 C
Sibiu
luni, 01 iulie, 2024

Informații noi despre starea victimelor de la Porumbacu și Veștem

Știri din Județ

Spitalul Clinic Județean Sibiu a transmis noi informații cu privirea starea pacienților implicați în cele două accidente grave de pe raza județului Sibiu.

Referitor la accidentul din data de 24 iunie, produs lângă Porumbacu de Jos, atunci când un autocar și un autocamion au intrat în coliziune, singurul rănit grav a fost șoferul autocarului. Conform martorilor, acesta ar fi avut reflexe incredibile și a evitat astfel răsturnarea autocarului cu cei 57 de pasageri. Din nefericire, bărbatul în vârstă de 33 de ani se află în continuare în stare foarte gravă, ventilat mecanic, nefiind identificate până la acest moment îmbunătățiri ale stării sale de sănătate. Medicii depun în continuare toate eforturile pentru a-i salva viața.

Referitor la accidentul produs între două mașini pe DN1, în zona localităților Veștem – Mohu, singura victimă, o femeie în vârstă de 37 de ani, pasageră în mașina oprită pe avarii, este în continuare critică, fiind intubată. La momentul actual, este internată în cadrul Secției Neurochirurgie, la ATI, pentru evaluare și tratament de specialitate.

Publicitate
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sibiancă dată dispărută

Sărbătoarea cununii la Cârța (Sibiu)

Accident grav pe autostrada A1, Sibiu – Sebeș

Femeie tâlhărită în plină stradă la Sibiu