29.2 C
Sibiu
luni, 01 iulie, 2024

Constantin Schumacher este noul antrenor de la Șelimbăr

Știri din Județ

Antrenorul Constantin Schumacher și-a rezolvat situația contractuală cu CS Mioveni. Tehnicianul a putut astfel să semneze cu CSC Șelimbăr.


Noul antrenor principal al echipei din Șelimbăr este fostul internațional, Constantin Schumacher.Acesta a semnat un contract valabil pe un an de zile cu posibilitatea de prelungire pentru încă un an.

Publicitate

Ca jucător, acesta a început fotbalul la Foresta Fălticeni și a îmbrăcat tricoul mai multor formații importante din România precum FC Argeș, Rapid București, Universitatea Craiova, Gloria Bistrița sau Ceahlăul Piatra Neamț. În străinătate a activat în cadrul a trei echipe, Chongqing Lifan (China), Volyn Lutsk ( Ucraina) și Anagennisi Giannitsa (Grecia).

Constantin Schumacher a reușit să câștige 4 trofee la nivel național: un titlu de campion, o Cupă a României și două Supercupe.

Prima aventură a sa ca antrenor a fost la Juventus București, urmând apoi cluburi precum CSM Râmnicu Vâlcea, Oțelul Galați, FC Argeș, Petrolul Ploiești, Rapid București, Vedița Colonești și CS Mioveni.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ANUNȚ – Comuna Nocrich