22.3 C
Sibiu
marți, 02 iulie, 2024

Cum vede Constantin Schumacher noul sezon al Ligii secunde?

Știri din Județ

Noul antrenor al echipei CSC Șelimbăr, Constantin Schumacher a oferit primele declarații după semnarea contractului cu echipa sibiană. Acesta i-a mulțumit fostului antrenor Claudiu Niculescu și speră la un nou sezon reușit pentru sibieni.


Constantin Schumacher a oferit primele declarații în calitate de antrenor al echipei CSC Șelimbăr. „Nu a fost o decizie greu de luat, a fost ușor pentru că anul trecut această echipă a făcut performanță. Îl felicit pe Claudiu pentru tot ce a făcut aici. Sunt bucuros că sunt aici și sperăm să facem lucruri frumoase. Au plecat mulți jucători, iar acest lucru se vede, dar cu jucătorii care au rămas, cei care vor mai veni, iar alături de cei din pepiniera proprie sperăm să facem o echipă bună, iar Șelimbăr să fie o echipă care să se bată acolo sus, chiar dacă anul acesta nu va fi ușor. Sunt multe echipe bune care trag la play-off, dar vom face tot posibilul să fim acolo sus.100% mai avem nevoie de întăriri, vor mai veni jucători chiar începând de săptămâna viitoare. Avem 5 zile de antrenament, nu este ușor, acum încercăm să facem echipa și după putem vorbi de obiective, însă obiectivul meu principal este ca această echipă să joace un fotbal bun „, a declarat tehnicianul.

Publicitate

Clubul sibian a anunțat și un transfer. Sorin Șerban, venit de la ACS Mediaș a semnat cu Șelimbăr.

Fundașul stânga în vârstă de 24 de ani a semnat un contract valabil pentru un an de zile cu posibilitatea de prelungre pentru încă un an.

Sorin a acumulat experiență atât în eșalonul secund, cât și în SuperLiga României, iar în cariera sa a evoluat până în prezent la formațiile: Viitorul Ulmeni, Unirea Dej, Minaur Baia Mare, CSM Poli Iași, FSCB și ACS Mediaș.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Incendiu la un container locuit din Mediaș