17.3 C
Sibiu
vineri, 05 iulie, 2024

Salvamontistul Ovidiu Tănase a obținut locul II la Cursa Sponsorilor

Știri din Județ

Ovidiu Tănase, de la Serviciul Public Județean Salvamont Sibiu, a obținut locul II obținut la Cursa Sponsorilor, categoria Masculin 45+. Acesta a concurat din partea Consiliului Județean Sibiu.

Cursa Sponsorilor a avut loc duminică, 30 iunie, mai precis cu o săptămână înainte de Turul Ciclist al Sibiului, așa cum este programată în fiecare an. Cursa Sponsorilor, care oferă angajaților din companiile care sprijină evenimentul ciclist posibilitatea de a concura unii împotriva celorlalți și de a se bucura, împreună, de pasiunea lor pentru ciclism.

„Ne place să pedalăm iar locul II obținut la Cursa Sponsorilor, categoria Masculin 45+, confirmă din plin acest lucru!

Publicitate

Colegul nostru Ovidiu Tănase, de la Serviciul Public Județean Salvamont Sibiu, a lasat potecile și crestele munților, pe care le cunoaște ca pe propriile buzunare, și a urcat pe podiumul de premiere al Cursei Sponsorilor, etapă în cadrul Turului Ciclist al Sibiului.

La un pas de podium s-a aflat și un alt coleg, Cornel Popa, de la Muzeul Astra, care a ocupat un onorabil loc IV, la aceeași categorie.

Felicitări organizatorilor, concurenților și minunatului public, iar colegilor le dorim un sincer “la mai mare”!” – au transmis reprezentanții Consiliului Județean Sibiu.

Sursa: Facebook – Consiliul Judetean Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri