26.3 C
Sibiu
duminică, 07 iulie, 2024

Adrian Echert a participat la o întâlnire de lucru cu reprezentanții Băncii Mondiale în România ca parte a delegației USR

Știri din Județ

Consilierul județean USR, Adrian Echert, a luat parte joi, 4 iulie, la o întâlnire de lucru cu reprezentanții Băncii Mondiale în România ca parte a delegației USR.

„Am avut astăzi oportunitatea de a participa la o întâlnire de lucru cu reprezentanții Bancii Mondiale în România ca parte a delegației USR.

Ne-au prezentat noile priorități pentru următorii 5 ani și au cerut sugestii pentru zonele de interes iar aici am profitat de ocazie să vorbesc despre proiectul noului spital județean Sibiu.

Publicitate

Am sugerat aici ca pe lângă Programul pentru Sănătate de la care se așteaptă normele de aplicare să fie variantă și de confinanțare venită din partea Băncii Mondiale pe lângă aceste fonduri europene. Am vorbit ca exemplu particular și despre proiectul noului spital judeațean din Sibiu și că e nevoie de orice variantă de finanțare pentru a trece de la proiect la realitate.

M-au asigurat de deschidere către această idee și vom rămâne în contact dar principala necesitate ca să se întâmple este o solicitare de la minister pentru așa ceva. Aici ni se termină posibilitatea, pentru că nu suntem la guvernare și iarăși ajungem la ministerele sănătății de la PSD (care a mai pierdut bani europeni pentru spitale) și al MIPE care este tot la PSD și care a depășit termenele în care trebuia deja să avem detaliile de implementare ale acesor fonduri.

Eu și toți colegii din USR vom face în continuare tot ce ține de noi pentru ca acest proiect important pentru toți sibienii să devină realitate, indiferent de cine îl implementează și va fi lăudat pentru asta. Aceasta cred că este responsabilitatea noastră ca aleși și nu trebuie să o uităm” – a transmis consilierul județean, Adrian Echert, pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Mașină distrusă complet de foc la Dumbrăveni