17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

Sibiu Fashion Days – singurul eveniment dedicat exclusiv designerilor români are loc weekendul acesta la Habermann Markt

Știri din Județ

În perioada 12-13 iulie 2024, Habermann Markt din Sibiu găzduiește a 13-a ediție a evenimentului de tradiție Sibiu Fashion Days, care propune două seri pline de eleganță și creativitate.

În prima zi a evenimentului, designeri precum Md. Burnette, Mineli Boutique, Caresta Bags, Iunique by Ioana, Curly Boutique, Lena Criveanu, Mihaela Cirlugea, Iselin Dimitri, Gia Fashion și Anca Manea vor încânta publicul prezent cu colecții rafinate și inovatoare, urmând concepte și tendințe ale acestui an. Fiecare dintre designeri reprezintă o voce în industria modei românești și va oferi un spectacol memorabil.

DJ Gadjo va încheia prima seară de eveniment cu un party în toată regula în Piața Habermann, dar publicul va avea parte și de un moment de dans contemporan susținut de Sibiu Dance Academy.

A doua seară a galei va aduce în fața publicului mulți designeri care ne vor inspira cu viziuni noi, tendințe, reinterpretări, dar și piese clasice care au reușit să dăinuie în timp. Printre aceștia se numără Mariana Anghel, Gamuza, IB Unique Swimwear, Kol Couture, Nagun, Pălăria Dădârlat, Allena Brand, Ioana Bogdan, Zetta, Kinga Varga și Barbara Langellotti. Aceștia vor încânta publicul cu noile lor colecții, reușind să aducă pe podium piese unice și surprinzătoare, pe care sibiencele și nu numai sigur vor pune ochii.

La finalul galei, DJ Zymea ne-a pregătit muzică bună și o atmosferă de weekend.

Andreea Bogdan – o iubitoare de fashion și o cunoscută prezentatoare TV și de evenimente, Andreea se alătură din nou pe podium pentru a ghida și anima Sibiu Fashion Days. Aceasta va asigura un ritm antrenant show-ului și va pune în valoare fiecare designer printr-o prezentare detaliată a acestora și a colecțiilor pregătite.

Sibiu Fashion Days este un eveniment de marcă în industria modei din România, dedicat promovării și celebrării designerilor autohtoni. Gala aduce în prim-plan creațiile spectaculoase ale acestora și reprezintă o platformă de afirmare a talentelor din România, totul într-un cadru elegant și exclusivist.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu