17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

Inspectoratul Teritorial de Muncă Sibiu sărbătorește 25 de ani de activitate

Știri din Județ

25 de ani de activitate a Inspecției Muncii – un sfert de secol de angajament și devotament

Inspectoratul Teritorial de Muncă Sibiu sărbătorește astăzi un moment important: 25 de ani de la înființarea Inspecției Muncii.

Acest sfert de secol marchează un parcurs plin de realizări, provocări și progrese în domeniul protecției drepturilor angajaților și al monitorizării respectării legislației muncii.

Cu această ocazie, pentru a celebra acest jalon important, I.T.M. Sibiu a organizat acțiuni de informare și conștientizare a angajatorilor precum și ziua porților deschise, unde au participat angajatori, reprezentanți ai salariaților și reprezentanți ai serviciilor externe de prevenire și protecție.

În cei 25 de ani de activitate, I.T.M. Sibiu a realizat progrese semnificative în promovarea securității și sănătății în muncă precum și a respectării obligațiilor din sfera relațiilor de muncă, prin acțiuni de informare și de verificare, care au contribuit la reducerea semnificativă a accidentelor de muncă, precum și în educația și informarea angajatorilor și angajaților prin organizarea de campanii de informare și sesiuni de instruire, care au reușit să crească nivelul de conștientizare cu privire la drepturile și obligațiile legale.

Privind spre viitor, I.T.M. Sibiu va continua să îmbunătățească condițiile de muncă și să protejeze drepturile angajaților din județul Sibiu.

”În această zi aniversară, dorim să mulțumim tuturor celor care au contribuit la succesul Inspecției Muncii în acești 25 de ani și să ne reafirmăm angajamentul de a asigura un mediu de muncă sigur și echitabil pentru toți angajații din județul Sibiu. La multi ani și success în activitate tuturor colegilor din Inspecția Muncii și din cadrul inspectoratelor teritoriale de muncă!” – Stănilă Alexandru Marius, inspector șef I.T.M. Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu