17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

Corvinul a dat de pământ cu ungurii de la Paksi și joacă returul de la Sibiu cu gândul la turul următor

Știri din Județ

Meci excelent făcut de Corvinul, joi seara, în turul întâi preliminar din Europa League. Hunedorenii s-au impus cu socrul de 4-0, în deplasare, în Ungaria, în fața celor de la Paksi și pregătesc în liniște returul de la Sibiu. Pentru jocul de joia viitoare de pe stadionul Municipal din Sibiu au fost puse în vânzare biletele de acces.


Biletele pentru returul de la Sibiu au fost puse în vânzare. ”Ne întoarcem la Sibiu, acolo unde am scris, cea mai frumoasă filă din istoria Corvinului! Drumul nostru continuă în Europa League şi avem nevoie de un stadion plin, joi, 18 iulie, de la ora 21:00, împotriva celor de la Paksi. Biletele sunt deja disponibile accesând următorul link: https://tinyurl.com/yc2cx6pd”, au anunțat conducătorii clubului Corvinul. Accesul în stadion se face începând cu ora 19:00, iar prețul biletelor este următorul:

Tribuna 1 – 70 RON

Tribuna 2 – 60 RON

Peluze – 40 RON

Casa de bilete a stadionului va fi deschisă și în ziua meciului, doar dacă nu se vor epuiza toate tichetele, în următorul interval orar: 15:00 – 22:00.

Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zona destinata familiilor (sector C1), alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero.

Tichetele achiziționate online pot fi scanate la porți și de pe telefonul mobil! În acest caz, vă rugăm să descărcați biletul, în prealabil, de pe adresa dumneavoastră de email.

Joi seara, în meciul tur, Corvinul s-a impus cu 4-0 și, dacă nimic excepțional nu se va întâmpla în meciul de la Sibiu, hunedorenii vor juca în turul doi al Europa League cu croații de la Rijeka.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu