17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

Kovacs Szabolcs va arbitra primul meci din Superligă pentru FC Hermannstadt

Știri din Județ

FC Hermannstadt va debuta în noul sezon al Superligii României, vineri seara. De la ora 21.30, pe stadionul Municipal din Sibiu, FC Hermannstadt va întâlni una dintre pretendentele la titlul de campioană, Universitatea Craiova.


Comisia Centrală a Arbitrilor a anunțat brigada care va oficia la jocul de pe stadionul Municipal. La centru se va afla Kovacs Szabolcs – din Carei, ajutat la cele două linii de Vasile Marinescu – București și Adrian Vornicu – Iași. Arbitru de rezervă va fi George Roman – Timișoara, iar în camera VAR se vor afla Ovidiu Hațegan – Timișoara și Alexandru Vodă – Alba Iulia. Observatorul jocului este Eduard Dumitrecu – Rm. Vâlcea.

Partida dintre FC Hermannstadt și Universitatea Craiova se anunță a fi un prim derby al sezonului. Sibienii au avut evoluții foarte bune pe teren propriu în sezonul trecut, reușind să obțină succese importante în fața echipelor din fruntea clasamentului. Oltenii, pregătiți de Costel Gâlcă, formează o formație puternică ce se va lupta în acest sezon pentru un loc fruntaș în Superligă. Partida de pe stadionul Municipal va începe la ora 21.30.

Suporterii care nu și-au cumpărat bilete pentru acest joc o pot face între orele 16.00-22.00 de la casele de bilete ale Stadionului Municipal. Suporterii care nu și-au ridicat abonamentele până în prezent, pot face acest lucru în programul mai sus menționat. Abonamentele pentru meciurile din sezonul 2024 – 2025 pe Stadionul Municipal Sibiu sunt disponibile și pe Bilete.ro. Prețul unui bilet este de 20 lei la peluze, 40 lei la tribuna a doua și 50 lei la tribuna a doua.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu