17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

Satul sibian Sărata nu are apă de 3 zile: „Se răzbună că nu am votat-o!”

Știri din Județ

ACTUALIZARE: Conform ultimelor date, aceleași probleme cu apa ar fi și în Porumbacu de Jos și Porumbacu de Sus.

Revoltă mare în satul sibian Sărata! De 3 zile, în plină caniculă, locuitorii nu au apă la robinet. Cei care sunt puțin mai norocoși și au un firicel de apă la chiuvetă, au reclamat faptul că aceasta vine murdară și cu noroi.

Oamenii sunt revoltați pentru că nu mai au cum să facă baie, să-și spele hainele sau să-și adape animalele. Conform sătenilor, bazinele localității sunt jumătate apă, jumătate nămol, dar nu neapărat din cauza secetei, ci și din cauza mentenanței deficitare, multe țevi fiind înfundate. Locuitorii satului sibian Sărata s-au plâns pe grupurile de Facebook și au cerut socoteală inclusiv viceprimarului, dar și primarului din Porumbacu de Jos, Georgeta Poșa. Însă fără răspuns! Mai mult, sătenii acuză administrația de la Porumbacu de Jos că le-a lăsat drumul în mocirlă, mai ales după ce actualul primar a pierdut în fața lui Martincu Dorel .

Până la această oră, primăria Porumbacu de Jos nu a pus la dispoziție cisterne cu apă, deși în județ este COD PORTOCALIU DE CANICULĂ!

„În jumătate de sat nu este apă deloc iar în cealaltă, curge încet și cu noroi. Cum să ne spălăm, să facem de mâncare, să ne spălam hainele sau să adăpăm animalele. Cum? Asta e a 3-a zi în care nu am apă. Am cerut explicații și degeaba. Nu răspunde nimeni la telefon! Se răzbună pe noi că nu am votat-o și a pierdut primăria!

Contactată telefonic și pe WhatsApp, Georgeta Poșa – primarul comunei Porumbacu de Jos nu a răspuns încă solicitării Sibiu Independent

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu