17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

Salvatore Marrone a semnat cu CSC Șelimbăr

Știri din Județ

Echipa de Liga a doua CSC Șelimbăr continuă să se întărească pentru noul sezon care va începe pe 3 august. Fost la Miercurea Ciuc, Marrone este ultima achiziție a sibienilor.


Salvatore Marrone este un tânăr internațional de 23 de ani, cu triplă cetățenie, română, italiană și germană. Ocupă poziția de fundaș stânga și s-a alăturat clubului din Șelimbăr pentru următorul an de zile cu opțiunea de prelungire pentru încă un an.

A început fotbalul în Germania petrecându-și junioratul la echipe precum SV Schwarzenberg, Karlsruher SC, VfB Stuttgart, SV Sandhausen și FC Nürnberg. A ales să își continuie cariera în România, iar în anul 2018 a fost transferat de către FCSB și integrat în academia acestora.

În cei 6 ani de când se află în fotbalul românesc a evoluat pentru formațiile: Academia Clinceni, Dunărea Călărași, FCSB II, FK Csikszereda, FC Voluntari, și UTA Arad. Ultima dată a evoluat pentru FK Csikszereda.

Este internațional de tineret și a evoluat pentru reprezentativele Under 17, Under 18, Under 19 și Under 21 ale Echipa națională de fotbal a României, îmbrăcând tricoul României de 14 ori.

La nivel de club are 6 prezențe în SuperLiga Romania și 41 în Liga 2.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu