17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

Șoferi cu permisul suspendat, depistați în trafic la Mediaș și Săliște

Știri din Județ

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

Ieri, în jurul orei 17:00, pe strada Carpați din municipiul Mediaș, polițiștii rutieri au oprit pentru control în trafic un autoturism, la volanul căruia a fost identificat un bărbat domiciliat în Bazna, în vârstă de 33 de ani.  În urma testării șoferului cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Testarea cu aparatul etilotest a fost negativă. Totodată, polițiștii rutieri au constatat că acesta avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Tot ieri, în jurul orei 20:30, polițiștii din Săliște au fost solicitați, prin apel 112, să intervină pentru soluționarea unui eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale, eveniment rutier ce a avut loc la intersecția DC67 cu DN1, pe raza localității Săliște.  La fața locului, polițiștii au testat ambii conducători auto, în cazul unuia dintre aceștia, un cetățean străin în vârstă de 49 de ani, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Testarea cu aparatul etilotest a fost negativă. Totodată, polițiștii rutieri au constatat că acesta avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.  

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu