17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

Avarie majoră de IT la nivel global. Sunt afectate zborurile de pe Aeroportul Sibiu

Știri din Județ

O uriașă avarie tehnică a blocat activitatea a sute de companii din toată lumea, care foloseau serviciile și aplicațiile Microsoft.

Din cauza întreruperii globale a serviciilor IT zborurile de pe Aeroportul Internațional Sibiu ar putea fi afectate, informează reprezentanții aeroportului.

ACTUALIZARE ora 21.00, 19 iulie: Cursa Wizzair de la Dortmund are întârziere 5 ore deja. Iar cursele Wizzair, Sibiu – Londra și Londra – Sibiu de astăzi au fost anulate.

ȘTIREA INIȚIALĂ


“Este posibil să apară modificări ale orarelor de zbor atât pentru sosirile, cât și pentru plecările de la SBZ. Pe parcursul zilei de astăzi acest context a afectat zborurile Wizz Air.
Sfătuim toți pasagerii să își verifice orarul zborurilor direct cu companiile aeriene sau agențiile de turism respective.”

Astăzi, 19 iunie, zborul Wizz Air de la Memmingen (Germania) la Sibiu a decolat cu 3 ore și jumătate întârziere și a aterizat cu 3 ore întârziere. Cursa de dimineață de la Sibiu la Memmingen a plecat și ea cu 2 ore întârziere. Cursa din Sibiu spre Dortmund tot operată de WizzAir are deja 3 ore întârziere la plecare.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu