17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

Universitatea Cluj – FC Hermannstadt se joacă duminică seara. Meciul e live pe Sibiu Independent. Scorul final a fost 3-1.

Știri din Județ

Etapa a doua a Superligii României programează meciul Universitatea Cluj – FC Hermannstadt. Meciul are loc pe Cluj Arena, cu începere de la ora 19.00.


O ploaie puternică căzută în Ardeal a pus în pericol începerea partidei. Până la urmă meciul a început doar cu o întârziere de 4 minute.

Cele două formații au început cu următoarele formule:

U Cluj: Gertmonas – Boboc, Masoero, I. Cristea, Chipciu – Ov.Popescu, Bic – Rață, Nistor, Tchassem – Blănuță
Rezerve: Gorcea, Oancea, Ștefan, Mitrea, Simion, Codrea, Moraru, Silaghi, Șfaiț, Suciu, Thiam, Kis

Hermannstadt: Căbuz – Căpușă, V. Găman, Bejan (cpt.), Goncalves – Balaure, Murgia, Biceanu, I.Stoica – R.Deaconu, Neguț
Rezerve: I.Pop, V.Muțiu – P.Iancu, I.Gandila, Oroian, Jipa, Ciubotaru, Luca, Ivanov, Chițu, Markovic.

Clujenii au deschis scorul în minutul 7, după ce fostul jucător de la Universitatea Craiova 48, Blănuță, a reluat cu capul în plasă, după o lovitură de colț. Tot gazdele sunt mai aproape de gol în minutul 12, când după o lovitură liberă executată de Nistor, Masoero a trimis cu capul spre poartă, iar Căbuz a scos de sub transversală. În minutul 16, clujenii au cerut un penalty, iar după analiza VAR s-a decis acordarea unei lovituri de pedeapsă. Nistor a executat și a majorat scorul la 2-0.

În minutul 26, după o centrare a lui Tchassem, Boboc a ratat dintr-o poziție ideală. FC Hermannstadt nu-și revine și este în pericol în meciul de pe Cluj Arena. 71 la sută posesie au gazdele după prima jumătate de oră.

Balaure a executat perfect o lovitură de colț în minutul 32, dar Găman a ratat reușită care-i putea readuce în meci pe sibieni. Blănuță a marcat din nou în minutul 38, asistentul a ridicat fanionul, iar arbitrajul VAR a decis că golul este valabil. Scorul a devenit 3-0.

Sibienii au marcat în minutul 41 prin căpitanul Bejan, după o lovitură de colț, dar reușita nu are darul să-l mulțumească prea mult pe antrenorul Marius Măldărășanu. Murgia a ratat ultima ocazie a unei reprize foarte spectaculoasă, dar care nu trezește amintiri plăcute sibienilor.

Sibienii au făcut trei schimbări, dar jocul s-a liniștit în repriza a doua. Doar Markovic a pus în pericol poarta adversă. Față de prima repriză, jocul a devenit confuz, fără ocazii de poartă.

Două reprize total diferite. U. Cluj obține o victorie normală, iar pentru FC Hermannstadt se anunță jocuri grele. Primul dintre ele este vineri, pe stadionul Municipal, cu Unirea Slobozia.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu