17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

Care sunt reacțiile după egalul cu Unirea Slobozia?

Știri din Județ

FC Hermannstadt a remizat, scor 1-1, cu Unirea Slobozia, în etapa a treia a Superligii României. Sibienii au doar două puncte după trei etape. Etapa viitoare, sibienii vor juca în deplasare cu Oțelul Galați.


„Sunt supărat, nu am câștigat, am avut startul perfect de meci, putem profita, dar am fost egalați. Nu este startul de campionat dorit. Avem un lot bun, cu mulți jucători noi, nu avem cele mai bune relații de joc, trebuie să punem capul jos și să muncim. Am fost dorit de toată lumea de aici, Sibiu este revelația ultimelor doi ani, este stabilitate, era normal să aleg această echipă. Avem valoare, putem să ajungem chiar în play-off”, a spus Deaconu la finalul jocului.

Antrenorul sibienilor crede că echipa are potențial și odată cu omogenizarea vor apărea și rezultate. „Am dat gol repde, inexplicabil am făcut pasul înapoi, a apărut o greșeală și asta ne-a costat. Calitatea lui Markovic și Chitu o cunoaștem, am avut discuții cu ei, dar trebuie să dea mai mult. Au trecut trei etape și eu greșesc, încerc să schimb, baza noastră e omogenitatea. Este foarte important să adunăm puncte, până ne inchegăm, dar din păcate avem doar două puncte”, a spus Marius Măldărășanu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu