20.2 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

FC Hermannstadt speră la prima victorie în Superliga României

Știri din Județ

Partida dintre FC Hermannstadt și Unirea Slobozia va avea loc vineri seara, de la ora 19.00, pe stadionul Municipal din Sibiu. Meciul poate fi urmărit și pe Digi Sport și Prima Sport.


Dacă meciul de vineri s-ar fi disputat în prima rundă a campionatului, FC Hermannstadt ar fi fost favorită certă în fața nou promovatei Unirea Slobozia. După evoluția celor două echipe din primele două runde, datele par schimbate. Sibienii au acumulat un singur punct, în timp ce Slobozia a luat patru puncte în fața ultimelor două campioane ale României.

Evoluția ialomițenilor, dar și jocul propriilor jucători în prima repriză a meciului de la Cluj l-a determinat pe Marius Măldărășanu să acorde o atenție deosebită meciului de vineri seară. Le-a cerut elevilor săi să abordeze cu maximă seriozitate partida și să obțină cele trei puncte puse în joc.

Partida va fi condusă la centru de Rareș Vidican-Satu Mare, ajutat la cele două linii de Ciprian Danșa-Satu Mare și Raul Ghiciulescu -Lugoj. Arbitrii VAR sunt Cătălin Popa și Ionuț Coza. Arbitrul de rezervă este Cătălin Buși-Rm. Vâlcea, iar observator Marian Salomir.

FC Hermannstadt a anunțat un nou transfer. Este un jucător care a mai fost în pregătiri cu sibienii. Ianis Mihart este un tânăr fotbalist polivalent, în vârstă de 19 ani. Poate evolua atât ca mijlocaș de bandă, cât și ca fundaș lateral (dreapta). Ianis a fost format la Sport Kids Drobeta Tr.Severin și a mai evoluat până acum pentru C.S. U Craiova, C.F.R.Cluj-Napoca, Ripensia Timișoara, Metaloglobus și C.S.M. Focșani. De asemenea, Ianis a bifat două prezențe pentru Echipa Națională de Fotbal a a României U19 pentru care a marcat un gol. Ianis Mihart a fost alături de sibieni în cantonamentul de la începutul anului, dar și în cel din presezon. Ianis Mihart a semnat un contract valabil pe trei sezoane și va purta numărul 23 pe tricou.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu