17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

FC Hermannstadt-Unirea Slobozia se joacă pe Stadionul Municipal. Partida e live scor pe Sibiu Independent

Știri din Județ

FC Hermannstadt și Unirea Slobozia deschid etapa a treia din Superliga României. Partida are loc pe Stadionul Municipal din Sibiu cu începere de la ora 19.00. Scorul final a fost 1-1.


Cele două echipe vor avea următoarele componență: Hermannstadt: Căbuz – Căpușă, Găman, Bejan, Oroian – R. Deaconu, A. Ivanov, Murgia – Balaure, J. Markovic, I. Stoica. Rezerve: A. Pop, Muțiu – I. Stoica, Dr. Iancu, Gandila, Jipa, Ciubotaru, Al. Luca, Neguț, Biceanu, Goncalves, A. Chițu.Unirea Slobozia: D. Rusu – Etienne, I. Dinu, Pospielov, Șerbănică – A. Lopez, Perianu – S. Camara, Purece, Aganovic, Afalna. Rezerve: Krell – Dorobanțu, G. Lazăr, C. Toma, Șt. Pacionel, Coadă, M. Lemnaru, Bărbuț, Vlăsceanu, F. Ilie, Gele.

Murgia a deschis scorul în minutul 5 cu un șut de la marginea careului. Este 1-0 și FC Hermannstadt pare să fi revenit după începutul mai puțin reușit de campionat.

Afalna putea egala în minutul 14, dar lovitură sa de cap a trecut peste poartă. Oaspeții puteau egala și în minutul 25, dar Căbuz a păstrat tabela nemodificată. Ialomițenii au reușit să egaleze în minutul 40, după ce Pospielov a marcat cu o lovitură de cap din interiorul careului.

Repriza a doua s-a derulat fără ocazii clare de gol. Aganovici a văzut galben în minutul 65, după ce jucătorul oaspeților a mutat o minge, la o lovitură de colț, imediat după ce a fost schimbat. Unirea Slobozia nu a mai reușit să se apropie de poartă lui Căbuz până în minutul 69, când Afalna a trimis puțin pe lângă poartă. FC Hermannstadt putea da lovitura în ultimul minut, dar finalizarea lui Neguț a lăsat de dorit. Jipa a avut șansa golului victoriei în minutul 92, dar meciul s-a terminat 1-1.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu