12.8 C
Sibiu
joi, 19 septembrie, 2024

Andrei Muntean a ratat prezența în finală la Jocurile Olimpice

Știri din Județ

Gimnastul sibian Andrei Muntean a ratat prezența în finala de la paralele, la Olimpiada de la Paris. Sibianul nu a luat parte la ceremonia de deschidere pentru a se pregăti pentru concursul de sâmbătă.


Muntean a evoluat în prima subdiviziune și a obținut nota 14,366. După două subdiviziuni sportivul sibian se clasează pe locul 20, fiind eliminat din cursa pentru finală.

A fost un concurs spectaculos. Pentru mine nu pot spune că a fost foarte bun, mi-aş fi dorit să am o notă mai mare. Am avut câteva greşeli care m-au costat, dar pot spune că am intrat cu zâmbetul pe buze, am vrut să am o atitudine bună, să mă bucur de concurs şi am reuşit să fac acest lucru. Dar la final mi-aş fi dorit să fie o notă mai mare sau o execuţie mai bună, dar aşa se întâmplă în concursuri câteodată. Nu mi-a scăzut din dificultate, mi-a scăzut la execuţie. Puteam să obţin o execuţie mai mare dacă nu greşeam chiar înainte de coborâre, am avut mici ezitări, nu foarte mari, dar au costat la sfârşitul exerciţiului şi din cauza aceasta a fost şi nota mai mică. Am venit cu dorinţa de a prinde o finală şi de a mă bucura şi de a-i bucura pe toţi de acasă. Oarecum sunt împăcat cu gândul că am făcut tot ce am putut eu, că m-am dăruit în totalitatea la antrenamente şi în competiţie. Vreau să plec cu gânduri bune şi cu inima împăcată de aici că am făcut tot ce a ţinut de mine”, a declarat Muntean

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Sf. Mihail, organizate la Cetatea din Cisnădioara

ACS Mediaș pregătește partida cu CSM Codlea

Derby de play-off la Hunedoara