14.6 C
Sibiu
joi, 19 septembrie, 2024

Tabăra de vară pentru elevii Școlilor Gimnaziale ”I. L. Caragiale” Sibiu și Racovița, în cadrul Proiectului ”Cultura responsabilității”

Știri din Județ

24 de elevi ai Școlilor Gimnaziale ”Ion Luca Caragiale” Sibiu și Racovița, alături de cadre didactice, participă în perioada 7-9 august 2024 la tabăra de vară de la Porumbacu de Sus.

Prima activitate a Proiectului ”Cultura responsabilității”, proiect scris de Asociația ”Prichindeii Caragiale”, asociația părinților din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Luca Caragiale” Sibiu, cofinanțat prin Agenda Culturală 2024 a Consiliului Județean Sibiu, începe duminică, 7 august 2024

Proiectul se desfășoară în perioada iulie-septembrie 2024 și cuprinde două activități:

Tabăra la Porumbacu de Sus, în perioada 7-9 august 2024, beneficiari vor fi 24 de elevi ai Școlilor Gimnaziale ”Ion Luca Caragiale” Sibiu și Racovița și 4 cadre didactice ale acestor școli;

– „Scrisoare către generațiile viitoare” în a doua jumătate a lunii septembrie.

Scopul principal al proiectului este acela de a promova cunoașterea patrimoniului cultural, material și imaterial al zonei, dar și de a promova drumețiile și mișcarea elevilor în aer liber.

În perioada iulie – august se va desfășura o mini-tabără cultural-educativă și recreativă cu tema „Cultura Responsabilității”. În cadrul acestui proiect se vor desfășura mai multe activități ce vor urmări cunoașterea patrimoniului cultural, material și imaterial din zonă, dar și promovarea valorilor naturale ale zonei și protejarea mediului înconjurător cu sprijinul partenerilor: Școala Gimnazială Ion Luca Caragiale Sibiu, Școala Gimnazială Racovița, Protopopiatul Ortodox Român Avrig.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri