16.2 C
Sibiu
joi, 19 septembrie, 2024

Jucător de la Politehnica Timișoara transferat la CSC Șelimbăr

Știri din Județ

CSC Șelimbăr încearcă să definitiveze lotul și staful tehnic pentru sezonul de liga a doua care stă să înceapă. Sibienii vor debuta în noul sezon pe 10 august, cu un meci la Cisnădie, cu Metaloglobus.


Clubul CSC Șelimbăr a anunțat transferul lui Dănuț Olariu. Daniel a fost transferat definitiv de la Politehnica Timișoara.

Acesta este un tânăr atacant în vârstă de 20 de ani care se alătură echipei sibiene pentru următorii 3 ani. Are experiență la nivelul eșalonului secund, fiind o prezență constantă în lotul timișorenilor pe vremea când gruparea de pe Bega evolua în Liga 2. A fost utilizat în mai multe partide de către timișoreni.

De asemenea, antrenorul secund, Bogdan Vișa, a semnat prelungirea de contract pentru încă un an de zile. ” Sunt la echipă din anul 2019, din poziția de jucător. A fost destul de ușoară trecerea de la jucător la antrenor datorită vârstei, iar atunci când am decis să renunț la cariera de fotbalist am fost pregătit mental pentru finalul carierei.Îmi place foarte mult postura în care sunt acum,fac ceea ce îmi place,ceea ce știu și zi de zi vreau să mă dezvolt. Mă simt bine la Șelimbăr.” a declarat Bogdan Vișa.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Sf. Mihail, organizate la Cetatea din Cisnădioara

ACS Mediaș pregătește partida cu CSM Codlea

Derby de play-off la Hunedoara