11.2 C
Sibiu
sâmbătă, 28 septembrie, 2024

Karateka din Sibiu merg la Londra

Știri din Județ

Clubul Sportiv Hirsch din Sibiu va reprezenta România la Campionatul Mondial de Karate Kyokushin din Londra.


În perioada 3-6 octombrie, sportivii sibieni Christian Hirsch, Daria Grecu, Teodora Dragotă și Antonia Reti vor reprezenta România la Campionatul Mondial și Cupa Europei/British Open la Karate Kyokushin în Londra. Sportivii sibieni vor participa alături de colegii lor din Alba Iulia, Tg. Jiu și Galați ce alcătuiesc Lotul Național. Daria Grecu a împlinit 18 ani și va participa pentru prima dată la categoria seniori alături de Christian Hirsch. Celbdin urmă este și antrenorul echipei sibiene, președinte al Federației de Karate Knockdown și Clicker.

Amintim că la Cupa Mondială din Elveția, Daria Grecu s-a clasat în primii opt la categoria juniori având și numeroase titluri naționale. Christian Hirsch a obținut bronzul la Campionatul European din Germania și s-a clasat pe locul 13 la Campionatul Mondial din Belgia, ediția din 2014. Junioarele Antonia Reti și Teodora Dragotă vor participa pentru prima dată la un Campionat Mondial și se pot mândri de asemenea cu titluri naționale, balcanice obținute până în prezent. Din echipa sibiană a Clubului Sportiv Hirsch face parte și Andreea Frăsie, campioană europeană și actualmente antrenor al Lotului Național, întregit de Ștefan Straut din Alba Iulia, Cătălin Burtea din Galați și Marian Brandt din Tg. Jiu.

Tot din Sibiu vor participa și Peter Soia la seniori, Antonia Boar la juniori din partea Clubului Sportiv Satori Dojo.Întreaga delegație a Lotului Național:Sportivi:Christian Hirsch – SibiuDaria Grecu – SibiuDragota Teodora – SibiuAntonia Reti – SibiuPeter Soia – SibiuAntonia Boar – SibiuIlinca Faur – Alba Iulia David Todescu – Alba IuliaEliza Prodanoiu – Tg. Jiu Crina Chintoiu – Galați Dennis Mirovici – Galați Păun Adrian – Galați Arbitri:Stefan Straut Antrenori:Marian BrandtAndreea FrasieCătălin BurteaParticiparea la acest eveniment din punct de vedere financiar se face pe cont propriu.

Pe această cale facem un apel către cei care doresc să sprijine echipa sibiană și de ce nu întregul Lot National al României pentru participarea la Campionatul Mondial din Londra, mulțumim anticipat!Important de menționat este faptul că Sibiul a fost nominalizat să găzduiască următoarea ediție a Campionatului Mondial din 2028, iar în acest demers, la Londra va avea loc votul oficial din partea reprezentanților tuturor țărilor.


Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Medicul Liliana Coldea a fost arestată pentru 30 de zile!

FC Hermannstadt a cedat la trei goluri la Ploiești

Sibiul celebrează Noaptea Cercetătorilor